perjantai 2. joulukuuta 2011

VALITUSTAMua suoraan sanottuna VITUTTAA kun nukkeharrastajat valittaa toisilleen että "oot matkinu mua" joko kustomoinnissa tai nuken hankinnassa.SIIS HALOO.eikö se oo jokaisen oma asia mihin mieltyy ja kaiken lisäks moni ei oo nähny ees toisten nukkeja ennen muutoksia! nää valittajat on useimmiten niitä pikkupentuja eli teinityttöjä jotka ei osaa käyttäytyy.mulle ei oo valitettu tollasesta,enkä minä valita vaikka vähän ärsyttää kun näkee hankintalistalla jollain saman nuken,mie en alennu sellaseen syyttelyyn!!
KOETTAKAA KÄYTTÄTYÄ JA OLKAA ILOISIA ETTÄ MONI ON LÖYTÄNYT TÄMÄN IHANAN MAAILMAN.
KIITOS.

3 kommenttia:

 1. Oon samaa mieltä. Mutta niin se vaan on, matkimiselle ollaan tietyssä ikävaiheessa erityisen herkkiä.

  Muistan kyllä katkerana kuinka mun piirrosta matkittiin ala-asteella ja tämä matkittu piirros valittiin esillepantavaksi.

  Huolestuttavinta tässä matkimiskyttäämisongelmassa on se, kuinka helposti se muuttuu kiusaamiseksi.

  Jos irl-kaveri matkii niin voi olla todella ärsyttävää, mutta jos ennestään tuntematon ihminen ottaa vaikutteita aka matkii niin oman mielenrauhan vuoksi yksi huomautus riittäis.

  Mutta mua ei oo kukaan matkinu, joten mun on helppo olla objektiivinen. Kyllä mullakin varmaan olis naama norsun vitulla jos joku matkis.

  Mutta kiusaaminen/tahallinen pahan mielen tuottaminen huolestuttaa. Mietitään kaikki ennen sanomista että onko mulla asiaa vai haluanko vain purkaa omaa suuttumista.

  VastaaPoista
 2. Kotoko,kunnon asiaa sun teksti on <3

  VastaaPoista