lauantai 3. joulukuuta 2011

Kaisla is "new " doll ;)

Jokin vanhassa peruukissa ei enää miellyttänyt,eikä koko olemuksessakaan.Ajattelin myydä nuken ja ostaa pullipin tilalle,mutta olin sen verran kiintynyt Kaislaan,että kokeilin vielä jotain.
 Sovitin Aquelin peruukkia hänelle ja se olis ollut TÄYDELLINEN,mutta se oli aivan liian iso(johtuuko siitä että aquelilla on scalp?).Tämä oli tosi harmi,enkä jaksa uuttakaan vaaleanpunaista tilata..Kokeilin Risan peruukkia,se oli ok,mutta kaipasi jotain.Ompelin aquelin peruukista sitten vaaleita raitoja vähän siihen ruskeaan peruukkin.Rikoin otsista ja tein siihen loven.On tää nyt parempi,mutta näyttää vähän liikaa Lunalta :( saa nähdä kauanko kestän.Haluaisin niin vaaleanpunaisen peruukin hänelle,se sopi tosi hyvin!

I was so fed up with Kaisla´s wig and her personality.I was going to sell her and buy a pullip,but I tried something..
 I fitted to her Aquel´s wig and it would be PERFECT but it was too big. Then I took Risa´s old wig.It was okay,but not good.I sewed from aquel´s wig highlights to risa´s wig and cutted bang.This is okay,but now Kaisla looks little bit like Luna :( I don´t know how long I like this.............I WANT A LIGHT PINK WIG TO HER.... :(


Is she too much like Luna?

2 kommenttia:

  1. Musta Kaisla näyttää ihan erilaiselta kuin Luna. 8DD Kaisla on nyt niin nätti. ;3;

    VastaaPoista