tiistai 1. tammikuuta 2013

Nukkevuosi 2012

Viime vuosi oli talvella hyvin pullip- ja erityisesti dal-painotteinen.Parhaimmillaan minulla oli 7 pullip-perheen nukkea.Muutama kuva:

2 myyty

aquel myyty


Tein paljon kuvatarinoita ja ompelin koko ajan jotain,sekä väkersin ja ostin sisustusjuttuja nukeille.
Minulla oli myös little Hujoo,jonka myin pian pois.
Maaliskuussa sain ensimmäisen hartsiseni,SoulKid Evelynin eli Hinriikan:


Puuhastelin sen kanssa paljon,ja ompelin vaatteita jopa monta tuntia päivässä.Imin tietoa hartsilapsista,mutta samalla pullip-harrastus oli hyvin elinvoimainen.Tilasin kesäksi lisää hartsinukkeja,ja myin pari pullippia.Tässä odottelun aikana alkoi nukkemasennus.Mikään ei oikein innostanut,sitten taas innosti=aaltoilua.
Mietin vakavasti koko harrastuksen lopettamista,ainakin viisi kertaa.
 Nukkeja tuli ja meni,ja alkuun ne innostivat hetken,mutta ei niinkuin alkuvuonna.Kesällä kuvasin pari kertaa niitä,mutten paljoa julkaissut niitä.Innostuin monstereista ja niiden kustomoinnista.
myydytmyyty


myyty

myyty

myyty

myyty

myyty

Marraskuuhun asti kesti hiljaiselo.Pitkähkö tauko blogissa masensi lisää,mutta sitten poikapuolinen ystäväni innostui nähdessään nukkeni.Tässä vaiheessa minulla oli enää kolme pullippia,monta hartsista eikä yhtään monsteria. Hän ihaili niitä,ja aloitti blogini lukemisen.
 Kuvasimme Hinriikkaa itsenäisyyspäivänä ja siitä lähti nukkeinto uuteen nousuun! Tajusin taas harrastuksen hienouden itse,vaikka olin roikkunut epätoivoisesti foorumeilla koettaen innostua....Aloin tosissani harjoitella hartsisten meikkaamista,ja olen kehittynyt siinä.Pyrin hankkimaan ne nyt ilman meikkiä.Hassuinta tässä on että nukkeja meni ja varsinkin tuli koko ajan :D Jossain vaiheessa minulla oli enää 2 pullippia,nyt neljä.
myyty


vaalea myyty

myyty


myyty

Tästä vuodesta en oikein osaa sanoa mitään.Saatan tilata jonkin pullipin,ja olen miettinyt useasti SD-kokoisen hartsisen hankkimista! Se voi olla se juttu. Koetan innostua enemmän sisällä kuvaamisesta,toisaalta talvella ulkona kuvaamisesta...Nukkehankintani ovat varsin nopeatempoisia,en osaa sanoa etukäteen niistä oikein mitään :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti