tiistai 11. joulukuuta 2012

Hartsi ja muovi

Monesti olen huomannut kommentteja tähän tyyliin: "Pidä hartsiset ja pullipit eri kuvissa,tyhmän näköistä yhdessä!"
Aluksi itsekin olin sitä mieltä,ja noudatin sitä. En kuitenkaan sanonut siitä kellekään. Nyt kun minulla on enää kolme pullippia (+ littlet),alan olla eri mieltä. Hartsisia on enemmän,ja aion alkaa kuvaamaan niitä yhdessä! Vain siksi,että nukkieni persoonat käyvät yksiin hyvin kuvatarinoissa, ja usein huomaan ajattelevani että kylläpäs se toisenlainen nukke sopisi tähän niin hyvin muttakun....
 En kylläkään aio mitään 44-senttistä hartsista ja pullippia laittaa samaan,mutta kooltaan lähempänä olevia kyllä,SANOITTE MITÄ SANOTTE :D Esim little pullipit ja tiny bjdt sopivat mielestäni hyvin yhteen.
Mun blogi,mun säännöt.
Olen puhunut.
Toivon että tämä herättää keskustelua,mutta kukaan ei saa nyt haukkua ketään,kiitos <3 Pidetään yhtä kun kerran olemme löytäneet nämä pikkuihmiset!

3 kommenttia:

 1. Hyvä että otit asian puheeksi. Itse näkisin mielelläni useita eri nukkeja kuvissa. Pullip Suomen foorumin kantaa ei kannata välittää kun kyse on blogista. Ite harrastan itseäni varten ja kannattaa sunkin miettiä mitä itse haluat nukeillasi tehdä. Tee niin kuin haluat, kyllä ihmiset osaavat arvostaa persoonallisuuttasi. Jos ei, se on heidän murheensa. Ite aattelin myös joskus ottaa kuvia hatsisten ja pullipien/taeyangien kanssa. Ite tykkään lukea persoonallisia blogeja. Tylsäähän se on jos kaikki tekee samoja asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mahtavaa kuulla :) ensi postauksessa onkin sekaisin nukkemalleja,ja oli muuten hyvä kokemus kuvata ;)

   Poista
 2. Kuvista on varmasti hyötyä myös sellaisille harrastajille joilla on vain Pullipeja tai vain hartsinukkeja ja haluaa tietää mittasuhteita.

  Sinun blogihan tämä on, kuvaa ihmeessä ihan mitä haluat. <3 :)

  VastaaPoista