Doll profiles

torstai 31. tammikuuta 2013

Lots of dolly news

I have got many new dolls.I am selling two dolls,but nobody is not interested in those dolls now.
Olen saanut paljon uusia nukkeja,mutta myytäväni eivät ole menneet.

First I got Dollzone Nono and Fairygarden Ten Ten II (both 10 cm).
Ensin sain nämä kaksi 10-senttistä tirriäistä:

I am going to make they creatures who lives in forest and sometimes get lost,somehow people can see then.Like gnomes.
Aion tehdä näistä metsän pieniä olentoja,jotka eksyessään ihmisten ilmoille,tulevat nähdyksi.Kuten tontut.


Then I got Resinsoul Mai.My first resin boy! He is waiting his wig and name :D  I already have resinsoul Mei,and resinsoul has really developed their dolls´ bodies!!!! Mai has double-jointed body,and resin is good quality compared to Mei....

Sitten sain ensimmäisen poika hartsiseni,resinsoul main. Hän odottaa vielä peruukkiaan ja nimeään. Mulla on jo entuudestaan resinsoul Mei,ja täytyy sanoa että kyseinen firma on todella kehittänyt kroppia.Uudella on tuplajointit,ja resiini on ihan toisenlaista.Olisipa Meikin tuollainen....


more... :D

I just bought full custom pullip Romantic Alice.I felt in love her sensitive custom make-up and brown eyes!! (made by Korone) I ordered her an obitsu body and a brown wig.

Ostin juuri pullip Romantic Alicen full customina.Rakastuin tuohon Koronen tekemään luonnolliseen ja herkkään meikkiin sekä nuken ruskeisiin silmiin.Tilasin jo obitsun ja ruskean peruukin.


<3

AND FINALLY.... I FOUND PULLIP BARASUISHOU FROM FINNISH FORUM!!!! I have dreamed always for buying this amazing doll...it is so expensive for example in ebay.HAPPY!! <3 <3

JA...löysin foorumilta pullip barasuishoun,jonka olen aina halunnut!! Ja huhhuh,miten kallis se on esim ebayssa..HAPPYHAPPYJEEEEJEE!!!

lauantai 26. tammikuuta 2013

Kaisla

Otin muutaman kuvan Kaislasta,kun olin hieman muokannut sen meikkiä.Sovitin myös vihreitä silmiä ruskeiden tilalle :) Ruskeat sopivat paremmin ehkä,mutta niissä pupillit eivät kauheasti näy ja se vähän häiritsee....










So,green or brown?

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

How much eyes can have an effect on doll´s person

I finally got new eyes to Aava. It´s so irritating when you get eyes,but they don´t work on doll very well even the size should be right.

Sain viimein Aavan uudet silmät.On niin turhauttavaa kun saa silmät,ja vaikka ne on oikeaa kokoa periaatteessa,ne eivät istu.

Before:

I think they were too dark and she looked more dead than alive...
Liian tummat ja elottomat...

After:

strange light..
She is alive now <3 Now I love this doll more!
Elossa taas,rakastan taas enemmän häntä! 

tiistai 15. tammikuuta 2013

Little girls´ night...

..voi sisältää:
..can include:

Tea party.....

Hair things...

or

intenet surfing and chatting.

 Luna and Mysi prefer sitting at a fireplace after all:

<3

perjantai 4. tammikuuta 2013

Mysi - Dal Maretti

Finally her wig and eyechips arrived!
I am her second owner.
I am not gonna mod her make-up.

tiistai 1. tammikuuta 2013

Nukkevuosi 2012

Viime vuosi oli talvella hyvin pullip- ja erityisesti dal-painotteinen.Parhaimmillaan minulla oli 7 pullip-perheen nukkea.Muutama kuva:

2 myyty

aquel myyty


Tein paljon kuvatarinoita ja ompelin koko ajan jotain,sekä väkersin ja ostin sisustusjuttuja nukeille.
Minulla oli myös little Hujoo,jonka myin pian pois.
Maaliskuussa sain ensimmäisen hartsiseni,SoulKid Evelynin eli Hinriikan:


Puuhastelin sen kanssa paljon,ja ompelin vaatteita jopa monta tuntia päivässä.Imin tietoa hartsilapsista,mutta samalla pullip-harrastus oli hyvin elinvoimainen.Tilasin kesäksi lisää hartsinukkeja,ja myin pari pullippia.Tässä odottelun aikana alkoi nukkemasennus.Mikään ei oikein innostanut,sitten taas innosti=aaltoilua.
Mietin vakavasti koko harrastuksen lopettamista,ainakin viisi kertaa.
 Nukkeja tuli ja meni,ja alkuun ne innostivat hetken,mutta ei niinkuin alkuvuonna.Kesällä kuvasin pari kertaa niitä,mutten paljoa julkaissut niitä.Innostuin monstereista ja niiden kustomoinnista.
myydyt



myyty


myyty

myyty

myyty

myyty

myyty

Marraskuuhun asti kesti hiljaiselo.Pitkähkö tauko blogissa masensi lisää,mutta sitten poikapuolinen ystäväni innostui nähdessään nukkeni.Tässä vaiheessa minulla oli enää kolme pullippia,monta hartsista eikä yhtään monsteria. Hän ihaili niitä,ja aloitti blogini lukemisen.
 Kuvasimme Hinriikkaa itsenäisyyspäivänä ja siitä lähti nukkeinto uuteen nousuun! Tajusin taas harrastuksen hienouden itse,vaikka olin roikkunut epätoivoisesti foorumeilla koettaen innostua....Aloin tosissani harjoitella hartsisten meikkaamista,ja olen kehittynyt siinä.Pyrin hankkimaan ne nyt ilman meikkiä.Hassuinta tässä on että nukkeja meni ja varsinkin tuli koko ajan :D Jossain vaiheessa minulla oli enää 2 pullippia,nyt neljä.
myyty


vaalea myyty

myyty


myyty













Tästä vuodesta en oikein osaa sanoa mitään.Saatan tilata jonkin pullipin,ja olen miettinyt useasti SD-kokoisen hartsisen hankkimista! Se voi olla se juttu. Koetan innostua enemmän sisällä kuvaamisesta,toisaalta talvella ulkona kuvaamisesta...Nukkehankintani ovat varsin nopeatempoisia,en osaa sanoa etukäteen niistä oikein mitään :P